Om mig

En passioneret pizzanørd

Lidt om mig. Jeg hedder Per Miljkovic-Bangert, og er oprindeligt uddannet bager. Jeg har arbejdet i bagerbranchen i 20 år, har været med til at starte flere bagerier op, og har bl.a. udviklet konceptet “Rug – Ærligt bagværk” i Meny Kalundborg, som opnåede stor anerkendelse på landsplan. Derudover er jeg medforfatter til en kogebog, hvortil jeg har udviklet 30 bageopskrifter.

Jeg har, så langt jeg kan huske tilbage, altid haft en passion for pizza og for bagning med surdej – En passion, jeg aldrig har sluppet, og som jeg i dag stadig dyrker og udvikler. Jeg driver en af landets største facebook-grupper for pizzanørder (Pizza – Ren nørderi), og så tilbyder jeg undervisning i form af kurser, for alle, som vil lære mere om pizzaens forunderlige verden.

Det er mit mål, du skal have så meget med hjem fra mit pizzakursus, som overhovedet muligt. Uanset hvilket niveau du er på, når du starter, skal du blive bedre, vide mere og have det endnu sjovere, næste gang, du skal bage pizza. Det håber jeg lykkes.