Bagerkokkens Håndæltede
48-72 timer 4 pizzaer af 275 g Du skal bruge 675 g mel (Tipo 00) 405 g/ml vand (ca. 15 grader) 20 g salt 0,3
48-72 timer 4 pizzaer af 275 g Du skal bruge 675 g mel (Tipo 00) 405 g/ml vand (ca. 15 grader) 20 g salt 0,3
24-48 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge 627 g mel (Valsemøllen dansk hvedemel/Tipo 00) 31 g speltsur el. hvedesur 420 g/ml
24-48 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge Biga: 664 g mel (Tipo 00 (F.eks. Tosca Farina Pizzamel) 332 g/ml vand (Vand
24-48 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge 620 g mel (Tipo 00) 93 g aktiv surdej 372 g/ml vand 15 g
72-120 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge 664 g mel (Tipo 00 (F.eks. Tosca Farina Pizzamel) 418 g vand 17 g
72-96 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge Biga: 655 g mel (Tipo 00 (F.eks. Tosca Farina Pizzamel) 328 g/ml vand 1,5
48 timer 4 pizzaer (275 g pr. stk.) Du skal bruge Poolish: 127 g mel (Tipo 00 (F.eks. Tosca Farina Pizzamel) 127 g/ml vand 1
24-48 timer 4 pizzaer (300 g pr. stk.) Du skal bruge 687,3 g mel (Tipo 00 (F.eks. Tosca Farina Pizzamel) 495 g/ml vand 13,7 g
Bagerkokken
CVR: 34979537
Bestilling af kurser/arrangementer: workshop@bagerkokken.dk
Kommercielt samarbejde:
kontakt@bagerkokken.dk